Posted on: 18 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “SuperHaber” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TRT Haber’de katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘İlk Evim İlk İşyerim’ sosyal konut projesine ilişkin merak edilen soruları yanıtlayan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, arsa projesine ilişkin detayları da açıkladı.

Bakan Kurum’un açıklamalarından öne çıkanlar:

BARTIN ŞEHİTLERİNE RAHMET DİLEDİ

“Amasra’daki gerçekten çok elim bir kaza. Enerji Bakanımız da bugün MKYK toplantısında bununla ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Yüreğimize ateş düştü, 84 milyonun içi yandı. 41 vatandaşımız evine aş götürebilmek için çalışıyorlardı, şehit oldular. Allah’tan rahmet diliyoruz.

12 saatte tüm kardeşlerimize ulaştık. Belki de dünyada eşi benzeri görülemeyecek bir şey bu. ……

Devamını okumak için: https://www.superhaber.tv/bakan-kurum-art-talep-dengesini-yakalayacagiz-ve-fiyatlar-dusecek-haber-421835

Kaynak :
https://www.superhaber.tv/bakan-kurum-art-talep-dengesini-yakalayacagiz-ve-fiyatlar-dusecek-haber-421835

Leave a Comment