Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz grup toplantısında yolsuzlukla ilgili yasa teklifi talimatı verdiği konuşmasını sosyal medya hesabından paylaştı.
geçtiğimiz grup toplantısında yolsuzlukla ilgili yaptığı açıklamanın videosunu paylaşan  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Buradan tüm milletvekillerimize talimat veriyorum. Yolsuzlukla mücadele için yasa tekliflerinizi bir bir Meclise getireceksiniz. Ama şimdiden söyleyeyim; Millete; ‘Yolsuzluğu çözeceğim’ diye vadedip yasa tekliflerimize hayır oyu veren; Yalancıdır, utanmazdır, yüzsüzdür!” ifadelerini kullandı.
Buradan tüm milletvekillerimize talimat veriyorum.Yolsuzlukla mücadele için yasa tekliflerinizi bir bir Meclise getireceksiniz.Ama şimdiden söyleyeyim;Millete; “Yolsuzluğu çözeceğim” diye vadedip yasa tekliflerimize hayır oyu veren;Yalancıdır, utanmazdır, yüzsüzdür! pic.twitter.com/AA5V02ruEF
— Meral Akşener (@meral_aksener) October 17, 2022…

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12396125/aksenerden-yolsuzluk-resti-milletvekillerimize-talimat-veriyorum

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12396125/aksenerden-yolsuzluk-resti-milletvekillerimize-talimat-veriyorum

Leave a Comment