Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Dikkat! bu haber “Milli Gazete” ajansından çekilerek otomatik olarak sarihaber.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
SarıHaber gazete veya bir ajans değildir!

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 yılında eşi ve iki oğlunu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruması ve akrabaları ile çıkan kavgada kaybeden Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın başlattığı ‘adalet nöbeti’ Şanlıurfa Adliyesi önünde 578 gündür sürüyor. Şenyaşar ailesinin her gün nöbet tuttukları yere bugün bariyerler konuldu. Dün de Şanlıurfa Adliyesi önünde dün Şenyaşar ailesi, polisin aynı noktada nöbetlerini sürdüremeyeceklerini söylemesi üzerine gerginlik yaşanmıştı.
NÖBET TUTTUKLARI ALAN BARİYERLE ÇEVRİLDİŞanlıurfa Adliyesi önündeki gerginlik bugün de devam etti. Emine Şenyaşar ve saldırıdan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın gün boyu beklediği alan bugün polis bariyerleri ile çevrildi. Nöbet yerine girmek isteyen Şenyaşar ailesine izin verilmeyince gerginlik yaşandı.
EMİNE ŞENYAŞAR KENDİNİ YAKMAK İSTEDİÇıkan gerginlikte polis ekipleri Ferit Şenyaşar’ı alandan ……

Devamını okumak için: https://www.milligazete.com.tr/haber/12337464/akpliler-katletmisti-acili-anne-emine-senyasar-kendini-yakmak-istedi

Kaynak :
https://www.milligazete.com.tr/haber/12337464/akpliler-katletmisti-acili-anne-emine-senyasar-kendini-yakmak-istedi

Leave a Comment