Posted on: 9 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının yetersizlikleri nedeniyle bazı hatalar oluşabilir.

Rüyada dilek ağacına dilek dilemek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada dilek ağacına ip bağlamak işlerinin bollaşacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Rüyada dut ağacina çikmak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çam ağacına sarılmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Rüyada gül ağacına çıkmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacına tırmanmak küslerin ve kırgınların barışacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet eder.

Rüyada fıstık ağacına çıkmak maddi açıdan ferahlayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment