Posted on: 7 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada gözü kör adam görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gözü kör adam gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada bir gözü kör adam görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözü kör adam görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada gözü olmayan adam görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör bir adam görmek yüceltileceği sözler duyacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir gözü yeşil bir gözü mavi görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bir gözü mavi bir gözü yeşil bebek görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözü yeşil bir gözü mavi bebek görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına yorulur.

Leave a Comment