Posted on: 7 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada soyulmuş çiğ patates görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada soyulmuş çiğ patates gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada soyulmuş patates yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada soyulmuş çiğ patates görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına alamet eder.

Rüyada haşlanmış soyulmuş patates yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Rüyada soyulmuş patates kabuğu görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada soyulmuş haşlanmış patates görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soyulmuş yüz görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan soyulmuş mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada soyulmuş ev görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına inanılır.

Leave a Comment