Posted on: 6 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yakınının arsa aldığını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, onları tebrik edeceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının arsa aldığını gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada yakınının arsa aldığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arsa aldığını görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun arsa aldığını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına delalet eder.

Rüyada babamın arsa aldığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arsa satın aldığını görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının arsa aldığını görmek birçok engelin aşılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakınının araba aldığını görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kocasının arsa aldığını görmek sevinileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment