Posted on: 5 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada ticaret malı görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, zor bir döneme girileceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet etmektedir.

Rüyada ticaret malı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardım etmesine izin vermelisiniz.

Rüyada ticaret malı görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada devlet malı sözler sarf edeceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına işaret eder.

Rüyada mali müşavirle konuşmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına delalettir.

Rüyada çalınan malı bulmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Rüyada yerli malı yapmak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ticaret hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ticaret yapmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ticaret yapmak ihya hayatından razı geleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Leave a Comment