Posted on: 5 Kasım 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bacak dokunmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bacak dokunmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklarınızı, bir iş birliğini ya da başka bir düzenlemeyi ilgilendiren konularda veya parasal bir mevzuda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada bacak bacak üstüne atmak büyük bir gelir toplayacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bacak bacak üstüne attığını görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işarettir.

Rüyada bacak bacak üstüne oturmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak bacak üstüne atıp oturmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, şartlarının da zenginleşeceğine işarettir.

Rüyada bacak yok uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada üst bacak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada sol bacak zarar edeceği bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş bacak çok rahat bir döneme gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Leave a Comment