Posted on: 30 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sözlendigi kisiyi görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iyi geçim halinde kalacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözlendigi kisiyi gördüyseniz:

  • Bir süre daha beklerseniz o kimseyi karşınızda çok zayıf olarak görebileceksiniz.

Rüyada sözlendigi kisiyi görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sözlendiği görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulur.

Rüyada ölü kişiyi görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işarettir.

Rüyada bir çok kişiyi öldürmek lüksünün artacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki kişiyi ayırmak deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına alamet eder.

Rüyada bir kişiyi unutmak bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kişiyi dövmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine tabir olunur.

Leave a Comment