Posted on: 21 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada alışverişte aradığını bulamamak kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada alışverişte aradığını bulamamak gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada alışverişte aradığını bulamamak iş hayatının düzeleceğine, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alışverişte kazıklanmak problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alışverişte pazarlık yapmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, stresinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada alışverişte kıyafet denemek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada alışverişte istediğini bulamamak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerine bereket geleceğine işarettir.

Rüyada alışverişte olmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada alışverişte kavga etmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş aradığını söylemek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Leave a Comment