Posted on: 17 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kan görüp bayılmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada kan görüp bayılmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verilebilir.

Rüyada dut görüp yemek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar görüp üşümek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, variyet sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada cin görüp yakalamak karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, isabetli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada nar görüp yemek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada cin görüp korkmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret eder.

Rüyada su görüp girmemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü görüp konuşmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Rüyada et görüp yemek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment