Posted on: 9 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşinin bıyık bırakması eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kindar olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin bıyık bırakması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Rüyada eşinin bıyık bırakması sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin bıyık bıraktığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, ona kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bıyık düşmesi borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaş ve bıyık görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kısaltmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet eder.

Rüyada bıyık kesilmesi eline geçen kazancı daha da arttıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık yapmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bıyık takmak kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Leave a Comment