Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada cenaze görmek ve ağlamak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, patlama noktasına geleceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cenaze görmek ve ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan ya da sizinle yarışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cenaze arabası ve cenaze görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada cenaze arabasında cenaze görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına inanılır.

Rüyada bir cenaze evi görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada sık sık cenaze görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki cenaze görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulur.

Rüyada ölü ve cenaze görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada bir cenaze görmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalettir.

Rüyada üç cenaze görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment