Posted on: 7 Ekim 2022 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada başında fare görmek kimseden korkmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, hoşluk içinde olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başında fare gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada başında fare görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fare ve küçük fare görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada fare ve fare pisliği görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada fare yiyen fare görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, hayat boyu çok sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare görmek fare ısırması bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada fare ve fare boku görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalettir.

Rüyada bir dağ başında garanti olacak makama oturacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başında şal görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına inanılır.

Leave a Comment