Posted on: 24 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada av tüfeği ile ateş etmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada av tüfeği ile ateş etmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız zarifliğiniz nedeniyle sizi takdir edebilirler.

Rüyada av tüfeği ile ateş etmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Rüyada asker tüfeği ile ateş etmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada keskin nişancı tüfeği ile ateş etmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada av tüfeği bulmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına yorulur.

Rüyada tüfeği görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada elinde av tüfeği görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada av tüfeği satın almak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, başarısının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada keskin nişancı tüfeği kullanmak kime gideceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment