Posted on: 17 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada askeri ordusu görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, işlerin ters gideceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, allah’ın sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada askeri ordusu gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada askeri ordusu görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada karınca ordusu ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada savaş ordusu görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis ordusu görmek işlerinizin bozulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymun ordusu görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada osmanlı ordusu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada moğol ordusu görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet eder.

Rüyada asker ordusu görmek diyanet çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment