Posted on: 16 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada yüzün kilo alması ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada yüzün kilo alması gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Rüyada yüzün kilo alması çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kilo kilo altın görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına inanılır.

Rüyada kilo kilo et görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, saygın ve ünlü biri olacağına yorulur.

Rüyada yüzün kasılması elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzün zayıflaması sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine inanılır.

Rüyada yüzün uzaması çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün soyulması uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine yorulur.

Rüyada yüzün kanaması sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet eder.

Leave a Comment