Posted on: 15 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada pişmiş portakal görmek hedeflerine yaklaşacağına, kişinin tek başına kalacağına, gözünün yaşını sileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş portakal gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Rüyada pişmiş portakal görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada portakal ağacından portakal çalmak işten yana kısmetinin kapanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada portakal ağacından portakal yemek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sorunlarını teker teker aşacağına delalet eder.

Rüyada portakal ağacından portakal koparıp yemek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada portakal ağacı ve portakal görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada portakal ağacından portakal koparmak sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işarettir.

Rüyada portakal bahçesinde portakal yemek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal ve portakal ağacı görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Leave a Comment