Posted on: 13 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kedi fareyi yiyor kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada kedi fareyi yiyor gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız sizin için bazı konuları halletmeye gönüllü olabilirler veya sizin yerinize bazı işleri yapabilirler.

Rüyada kedi fareyi yiyor hayalkırıklığı duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kedi fareyi yakalaması uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve fareyi bir arada görmek kötü gününü de paylaşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi fareyi yakalıyor çok rahat edeceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına delalet eder.

Rüyada fareyi kedi yemesi çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada kedi ile fareyi dost görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kedi fareyi yakalıyor görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, verimli işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi fareyi kovalıyordu yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok kolay bir hayatı olacağına işarettir.

Leave a Comment