Posted on: 12 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada boncuk tesbih görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada boncuk tesbih gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada boncuk tesbih görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih boncuk görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih boncuk toplamak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, şansının kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada boncuk boncuk ağlamak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, sıhhat kazanacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk boncuk kar görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada boncuk boncuk terlemek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor boncuk ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada pul boncuk geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Leave a Comment