Posted on: 12 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada öküzün ısırması büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, sıkıntıların artacağına, talihinin artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada öküzün ısırması gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Rüyada öküzün koşturması ilişkiye huzurun geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada öküzün ısırması yaşam şartlarının düzeleceğine, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına yorulur.

Rüyada öküzün süsmesi insanlar arasında barışın sağlanacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada öküzün saldırması büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküzün üstüne binmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada öküzün boynuzladığını görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öküzün altında kalmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza inanılır.

Rüyada öküzün eve girdiğini görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment