Posted on: 10 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada giderken görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, eşi ile problemler yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giderken gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada giderken görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalettir.

Rüyada işe giderken servisi kaçırmak işlerin düzeleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yere giderken gidememek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hacca giderken kaybolmak sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada bi yere giderken kaybolmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelin giderken ağlamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini işe giderken görmek üzüntü duyacağına, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cenazeye giderken görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına tabir olunur.

Leave a Comment