Posted on: 6 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada düşeni görmek mutluluktan havalara uçacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hedeflerine ulaşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Rüyada düşeni gördüyseniz:

  • Farklı şeyler denemenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada düseni tutmak sorumlulukların yerine getirileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşeni görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, stresini atacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize düşeni görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada yere düşeni kaldırmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan düşeni tutmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Leave a Comment