Posted on: 5 Ekim 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kovalanmak elinin bollaşacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret etmektedir.

Rüyada kovalanmak gördüyseniz:

  • İnatçılığı veya ısrarı bırakıp esnek olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kovalanmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine tabir olunur.

Rüyada silahlarla kovalanmak sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ailecek kovalanmak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada silah kovalanmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada kaçmak ve kovalanmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir ayı tarafından kovalanmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada okulda kovalanmak büyük başarılara imza atılacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşınla kovalanmak hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Leave a Comment