Posted on: 27 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada cebimde bozuk para görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebimde bozuk para gördüyseniz:

  • Bazı konular somutlaşmaya veya gerçekler kendini göstermeye başlıyor.

Rüyada cebimde bozuk para görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cebimde kağıt para görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebimde çok para görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işarettir.

Rüyada cebimde para görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebimde kağıt para bulmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada demir para görmek bozuk para haram mala, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para ve kağıt para saymak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada hem bozuk para hem kağıt para görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Leave a Comment