Posted on: 24 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada oya yaptığını görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Rüyada oya yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kimselere onların sandıkları gibi aptal olmadığınızı göstermelisiniz.

Rüyada yemek yaptığını rahmete vesile olacak gelişmelere, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Rüyada çay yaptığını görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada diş yaptığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Rüyada oya yaptığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada el işi yaptığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Rüyada yolculuk yaptığını huzursuz geçen günlerin biteceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada yol yaptığını görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bal yaptığını görmek üzgün ve hasta olacağına, ticaretinin açılacağına yorulur.

Leave a Comment