Posted on: 23 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bal yemek ve yedirmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, daha bir sevileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada bal yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Rüyada kalabalık yemek masasında yemek yemek hayat içinde çok rahat edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yemek sofrasında yemek yemek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle yemek yemek ne anlama gelir gayrimenkul işine girileceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı sofrada yemek yemek kindar olacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek nedir kısa sürede evlat sahibi olacağına, para pul sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle aynı masada yemek yemek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın evinde yemek yemek işlerinin hal yoluna gireceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlülerle aynı masada yemek yemek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Leave a Comment