Posted on: 20 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sıcak simit görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıcak simit gördüyseniz:

  • Sizin için en karlı işlere yönelmelisiniz.

Rüyada sıcak simit görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına alamet eder.

Rüyada sıcak simit yediğini görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak simit yemek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada taze sıcak simit görmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Rüyada sıcak simit görmek ne demek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada sıcak ekmek simit görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak taze simit yemek telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak simit poğaça görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Leave a Comment