Posted on: 17 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşimin kanser olduğunu görmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, zor günlerden geçeceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşimin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin talep veya tavsiyelerine göre değil, iç sesinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada eşimin kanser olduğunu görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşimin kanser olduğunu öğrenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemin kanser olduğunu verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kanser olduğunu hissetmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kanser olduğunu bilmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının kanser olduğunu duymak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına inanılır.

Rüyada birinin kanser olduğunu söylemesi sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kanser olduğunu görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Leave a Comment