Posted on: 6 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada hamile olduğunu bilmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada hamile olmayan birinin hamile olduğunu görmek huzurun kaçacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına alamet eder.

Rüyada hamile iken tekrar hamile olduğunu görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin erkek olduğunu görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin karnında öldüğünü görmek nimet ve berekete ereceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp kanaması olduğunu görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu ve mutlu olduğunu görmek koyu sohbetler edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada hamile olduğunu bebeğin öldüğünü görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine işarettir.

Rüyada evli olduğunu ve hamile olduğunu görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Leave a Comment