Posted on: 3 Eylül 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada küs olduğum arkadaşımı gördüm başarılarının kalıcı olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, mevki makam sahibi olunacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, keyifli olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğum arkadaşımı gördüm gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda bir atılımda bulunmadan önce, sizi nelerin tetiklediği üzerinde düşünmelisiniz.

Rüyada küs olduğum arkadaşımı gördüm karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğum eski arkadaşımı görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada küs olduğum bir arkadaşımı görmek birçok engelin aşılacağına, rahatının ve gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşımı öldürdüler özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımı bıçakladım sağlığının bozulmayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşımı aramak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşımı kaybetmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına inanılır.

Rüyada arkadaşımı vurdular kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Leave a Comment