Posted on: 27 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir ölüyü düğünde görmek işlerinin açılacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir ölüyü düğünde gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Rüyada bir ölüyü düğünde görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü düğünde görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada düğünde et yemek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde çok oynamak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir düğünde ağlamak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde evlenememek iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde kamera uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada düğünde baş çekmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Leave a Comment