Posted on: 10 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada arkadaşlarını öpüşürken görmek işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını öpüşürken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi hafife aldıklarını fark edebilirler.

Rüyada arkadaşlarını öpüşürken görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öpüşürken ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada öpüşürken diş kırılması bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Rüyada öpüşürken hissetmek kendini her konuda geliştireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada öpüşürken birine yakalanmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi öpüşürken görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına inanılır.

Rüyada iki kişiyi öpüşürken görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada öpüşürken mide bulantısı güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına rivayet eder.

Leave a Comment