Posted on: 6 Ağustos 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada vücudunda kesikler görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda kesikler gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının vücudunda kesikler görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada kendi vücudunda kesikler görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda derin kesikler görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işarettir.

Rüyada birinin vücudunda kesikler görmek değer göreceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada vücutta kesikler ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada elde kesikler görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, bir süre belini doğrultamayacağına delalettir.

Rüyada kolda kesikler görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment