Posted on: 29 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada bir kalabalıkla kavga etmek sorunların artacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, parasının ve malının da artacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir kalabalıkla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir kimsenin çabuk aşabileceğiniz bir engellemesiyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada bir kalabalıkla kavga etmek geçim derdinin son bulacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kalabalıkla tek başına kavga etmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kalabalıkla kavga etmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada büyük kalabalıkla kavga etmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kalabalıkla konuşmak tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalıkla yatmak lüks içinde olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada kalabalıkla selamlaşmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, mutluluktan havalara uçacağına yorulur.

Rüyada kalabalıkla yürümek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, geri planda kalacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment