Posted on: 27 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğine şeker vermek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine şeker vermek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkabilecek yeni imkanlarla duygusal ilişkilerinizi bile kısa zamanda yenilemeniz mümkündür.

Rüyada sevdiğine şeker vermek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeker görmek toz şeker kötü günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine ağlamak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine ulaşmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevdigine seslenmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalettir.

Rüyada bir sevdiğine kavuşmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine bal vermek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine üzülmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Leave a Comment