Posted on: 24 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sevdiğin kızın gözyaşını silmek biraz zaman geçmesi gereken haber, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine, kişinin fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızın gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıpmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğin kızın gözyaşını silmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Rüyada bir kızın gözyaşını silmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin gözyaşını silmek para kazanmaya, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin gözyaşını silmesi çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kızın yaralanması zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızın görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın konuşması hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın sarılması allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment