Posted on: 17 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada apartmanın yıkandığını görmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın yıkandığını gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Rüyada apartmanın yıkandığını görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine delalettir.

Rüyada apartmanın boşaltılması bunun için her gün şükredeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın eğilmesi sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın çatısında olmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın yandığını görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına alamet eder.

Rüyada bir apartmanın en üst katında olmak yapılan planların alt üst olacağına, hayırlı haberlere rivayet etmektedir.

Rüyada oturduğun apartmanın yıkılması kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kısmetlerinin artacağına yorulur.

Leave a Comment