Posted on: 12 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tahta masa kırmak günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada tahta masa kırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada tahta masa kırmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta masa taşımak keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kafasının sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta masa almak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta masa görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, tatsız durumların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eski tahta masa görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun tahta masa görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına delalettir.

Rüyada tahta masa ve sandalye görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık tahta masa görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment