Posted on: 12 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada kuşları kovalamak getirisi çok olan işler yapacağına, galibiyet kazanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşları kovalamak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada kuşları çağırmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada kuşları uçurmak yeni işler peşinde koşulacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuşları kovalamak çok iyi sonuçlar vereceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine alamet eder.

Rüyada kuşları ezmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada kuşları serbest bırakmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafes kuşları görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru muhabbet kuşları rahatsızlık veren durumların son bulacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kuşları görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Leave a Comment