Posted on: 10 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada eşini büyük abdestini yaparken görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, mal ve varlık sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada eşini büyük abdestini yaparken gördüyseniz:

  • Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir.

Rüyada eşini büyük abdestini yaparken görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada büyük abdestini yaparken görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini yaparken zorlanmak bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını büyük abdestini yaparken görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, canla başla çalışacağına alamet eder.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evine büyük abdestini yaparken görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini büyük abdestini yaparken görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestini yaparken başkasının görmesi kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Leave a Comment