Posted on: 7 Temmuz 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada taşlı beyaz yüzük görmek umutsuzluğa düşeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına yorulur.

Rüyada taşlı beyaz yüzük gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Rüyada beyaz taşlı yüzük almak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada büyük beyaz taşlı yüzük çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada taşlı beyaz yüzük görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz taşlı yüzük hediye almak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz taşlı gümüş yüzük görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada beyaz taşlı yüzük bulmak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taşlı yüzük takmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi beyaz taşlı yüzük görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment