Posted on: 27 Haziran 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada armut fidanı görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, fikirlerinin çatışacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, aile içinde husumet gelişeceğine inanılır.

Rüyada armut fidanı gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada armut fidanı görmek itibarın sarsılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada armut fidani dikmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut almak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacından armut toplamak daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada armut ağacında armut görmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut ağacı görmek armut yemek istenen herşeye kavuşulacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada armut ağacından armut düşürmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalettir.

Rüyada armut ağacı ve armut görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine yorulur.

Leave a Comment