Posted on: 18 Haziran 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada alman görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada alman gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Rüyada alman görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada alman aile görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada alman köpeği görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alman pastası yemek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada alman markı görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada alman çikolatası görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada alman vatandaşı görmek dini vecibelerini yerine getireceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulur.

Rüyada alman başbakanı görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına inanılır.

Leave a Comment