Posted on: 14 Haziran 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada devekuşu tarafından kovalanmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, amacına ulaşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet eder.

Rüyada devekuşu tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada devekuşu tarafından kovalanmak arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada devekuşu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada devekuşu kovalamak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devekuşu yumurtası görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına işarettir.

Rüyada devekuşu ayağı görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Rüyada devekuşu görmek ne demek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Rüyada devekuşu kovalaması zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada devekuşu beslemek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Leave a Comment