Posted on: 29 Mayıs 2024 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada sokak lambasının yandığını görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kazançlı adımlar atılacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok rahat bir hayat süreceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokak lambasının yandığını gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Rüyada sokak lambasının yandığını görmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada gaz lambasının yandığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine alamet eder.

Rüyada evin lambasının yanması yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine delalettir.

Rüyada sokak sokak kaçmak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokak sokak birini aramak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sokak sokak koşmak çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işarettir.

Rüyada evin lambasının patlaması çok iyi mevkilere geleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak sokak dolaşmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Leave a Comment