Posted on: 12 Ekim 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada klozetin içinde kedi görmek koltuğunun da yükseleceğine, kendisini mutsuz edeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntılarının artacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalet eder.

Rüyada klozetin içinde kedi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada klozetin içinde kedi görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada klozetin içinde balık görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozetin içinde yılan görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada klozetin içinde bebek görmek günahlarına tövbe edeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozetin içinde kıyafet görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada klozetin içinde ekmek görmek inancının zayıflayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozetin içinde simit görmek yarınlarına umutla bakacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozetin içinde kaka görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Leave a Comment