Posted on: 8 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tüyleri diken diken olmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tüyleri diken diken olmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Rüyada tüyleri diken diken olmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, onların başarıları ile övüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tüylerin diken diken olması kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma işaret eder.

Rüyada tüylerinin diken diken olduğunu görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada gül ve diken görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diken tutmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada diken biçmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada diken çıkartmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada diken batması bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Leave a Comment