Posted on: 6 Temmuz 2023 Posted by: Yavuz Comments: 0

Rüyada tanımadığı bir adamdan korkmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, insanlara yol göstereceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı bir adamdan korkmak gördüyseniz:

  • Stresi azaltma çabasında olabilir, size baskı uygulamaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir adamdan korkmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı adamdan korkmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığı adamdan hoşlanmak büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı bir adamdan kaçmak bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kazancını artıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı adamdan kaçtığını görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kör bir adamdan kaçmak eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada iki adamdan korkmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada adamdan kaçmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına tabir olunur.

Leave a Comment